Kantoormeubilair van Havic

Welkom bij Havic. Hier koopt u geweldig kantoormeubilair van de beste kwaliteit. Veel mensen kozen en kiezen voor onze producten en bedrijven genieten iedere keer weer van het feit dat we een dergelijk groot aanbod aan producten te bieden hebben. Kiezen voor meubelen die goede ondersteuning bieden op de juiste plekken is een van de belangrijkste elementen wanneer u een stabiele werkplek wilt creëren waarin u en uw collega’s goed tot hun recht komen doordat zij zich goed kunnen concentreren en zich simpelweg goed voelen op de plek waar ze zijn. De plek waar u werkt is ongelofelijk belangrijk en dat heeft er alles mee te maken dat u op deze plek heel erg veel tijd doorbrengt. De meeste mensen in Nederland hebben namelijk een baan die vijf van de zeven dagen van de week beslaat. Dat betekent dat u veel werkt en veel tijd doorbrengt op een enkele plek. U zult er dan ook zeker voor moeten zorgen dat er goed kantoormeubilair wordt geplaatst en dat kunt u doen door de kiezen voor het kantoormeubilair van Havic. Wat we veel zien is dat mensen niet genoeg investeren in het kantoormeubilair en daardoor ontbreekt het aan goed kantoormeubilair met alle gevolgen van dien. Dat heeft als vervelend gevolg dat mensen bijvoorbeeld langere tijd een verkeerde houding aannemen. En dat heeft dan weer als gevolg dat mensen zich helemaal niet goed voelen en dat ze last krijgen van hun lichaam zoals de nek schouders en rug. Een goede werkhouding kan worden gerealiseerd door het aanschaffen van kantoormeubilair van Havic:

  • zorg voor een goede houding
  • voorkom klachten aan de schouders
  • voorkom klachten aan de rug
  • zorg dat u de stoelen goed instelt
  • u kunt zich langer concentreren

Kantoormeubilair; verhoog uw productiviteit

Verhoog uw productiviteit en de productiviteit van uw medewerkers door het aanschaffen van kantoormeubilair bij Havic, waar een ruim assortiment op u wacht en het mogelijk maakt om u gehele kantoor in te richten. Het consequent gebruiken van kwalitatief kantoormeubilair is dan ook een niet te onderschatten element en wij raden ieder bedrijf aan om altijd te investeren in goed kantoormeubilair. Vele onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen er verstandig aan doen om altijd een goede houding aan te nemen. Een goede houding kan worden ondersteund door meubelen die passen. Dat is dan ook waarvoor u bij ons terecht kunt. Als er een woord centraal dient te staan wanneer u als ondernemer een kantoorplek wil inrichten dan is het wel ‘ergonomie’. Tegenwoordig is iedere werkgever zich wel bewust van het feit dat kiezen voor ergonomische stoelen en tafels een must zijn en daarvoor bent u bij ons zeker op het juiste adres. Wij hechten aan het belang van ergonomisch kantoormeubilair en kunnen met u meedenken als u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben. In de ergonomie – als we er naar kijken als studie – moeten we vaststellen dat de basis is, en de focus ligt op de mens als fysieke eenheid en hoe de mens zich met het lichaam verhoudt tot de omgeving. De omgeving heeft altijd invloed op de mens en de omgeving op een positieve manier beïnvloeden is dan ook een hele goede manier om voor een beter werkklimaat te zorgen. Tegenwoordig wordt de term ‘ergonomie’ vooral gebruikt wanneer we het hebben over een werksituatie.

Tips voor het zitten

Er zijn veel zaken waar u op dient te letten wanneer u lange tijd op een plek bent. Ten eerste is het zaak dat er wordt gezorgd voor kantoormeubilair van de beste kwaliteit. Vervolgens is het zaak dat u regelmatig van houding veranderd en dat u regelmatig even de benen strekt. Natuurlijk heeft u daartoe vaak genoeg de gelegenheid. Een goede tips is dan ook bijvoorbeeld om wanneer u naar de toilet moet, een extra rondje door het kantoor te lopen. Neem de trap en niet de lift wanneer u de keuze heeft. Regelmatig opstaan om de benen te strekken doorbreekt de houding en voorkomt het verzuren van de spieren. Een combinatie van comfort en functionaliteit is verenigd in onze meubelen. De klanten die bij ons meubelen kochten zijn allemaal erg tevreden over deze meubelen. Een andere tips wanneer we het hebben over het aannemen van de juiste houding is ‘ontspan.’ Wat bedoelen we daar precies mee? Wanneer u geen ontspannen houding aanneemt, dan ontstaat er eerder verzuring van de spieren. Naast het zorgen voor een goede houding zoals een rechte rug en de benen in de juiste hoek, is gezond eten en genoeg drinken ook zeer belangrijk. Mensen die hele dag zitten en ongezond eten zullen veel minder energie hebben dan mensen die gezond eten en genoeg water drinken. Veel bedrijven bieden werknemers de mogelijkheid aan om in de pauze te sporten. Dat is een goede manier om aan voldoende beweging te komen en u zult zien dat dit u ook een stuk productiever en energieker maakt. Natuurlijk is bewegen en gezond eten een meer algemene manier om voor een gezond lichaam te zorgen. Ook wanneer u als zelfstandig ondernemer thuis werkt, is het raadzaam om eens na te denken over het aanschaffen van een goede stoel. Iedereen is bij Havic welkom voor het aanschaffen van ergonomisch kantoormeubilair. Onze designmeubelen zijn van de beste kwaliteit en bieden veel comfort. Wij verkopen onze producten internationaal. Meer weten of heeft u een vraag? Bel even, want wij staan u graag te woord.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn