Koop een fantastische horeca koeling

Horecaworld - Horeca koelingBent u de eigenaar van een horeca gelegenheid en bent u op zoek naar een goede horeca koeling? Dit is uw kans! Bij Horecaworld is verreweg de beste horeca koeling zeer in prijs verlaagd! Een goede horeaca koeling is een absolute must in elke horeca gelegenheid. Als u er dus nog geen heeft moet u echt eens een kijkje gaan nemen op de website van Horecaworld. Heeft u al wel een koeling? Misschien wordt het dan nu eens tijd om een nieuwe aan te schaffen, na enkele jaren zijn veel koelingen af en werken ze niet meer efficiënt. Het kan zelfs zijn dat u met een nieuwe milieuvriendelijke horeca koeling zoveel geld in energie bespaard dat u het er na een jaar al uit heeft dat u een nieuwe heeft gekocht. En dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar het is ook nog eens goed voor het milieu. Wat wilt u nog meer?

Extra tips om geld te besparen met uw horeca koeling

Naast het feit dat u een hoop energie, en daarmee geld, kunt besparen door een nieuwe en duurzame horeca koeling te kopen kunt u ook door het gebruik van uw huidige horeca koeling aan te passen veel op energie besparen. Zo heeft u weer meer geld om deze zware economische tijden door te komen.

Ten eerste kan het heel veel uitmaken als u de koudeleidingen isoleert. Door ze te isoleren verliezen ze niet al heel veel kou op weg naar hun bestemming. Alle kou die ze onderweg verliezen moet natuurlijk weer opnieuw aangemaakt worden, dit betekent dat er meer energie nodig is om dezelfde verkoeling te geven. Als u de leidingen goed isoleert dan verliest u minder warmte en daarmee verspilt u geen geld en spaart u het milieu. Een andere belangrijke vorm van isoleren is het maken van goed afsluitende deurrubbers. Als de deurrubbers niet goed afsluiten dan verliest u net als bij de leidingen heel veel kou, en daarmee dus energie. Deze vorm van energieverlies is echt onnodig, aangezien er zulke simpele oplossingen voor zijn.

Hiernaast kunt u wel 20 tot 50 procent van de energierekening besparen door uw horeca koeling tijdens sluitingsuren af te dekken. Het gehele koelapparaat kan namelijk niet alle kou vasthouden. Hierdoor moet er een constante stroom van energie naar het apparaat worden gestuurd zodat het op een constante koude temperatuur blijft. U kunt het verlies van kou minimaliseren door er isolerende dekens over heen te leggen. Dan hoeft de horeca koeling minder moeite te doen om op dezelfde temperatuur te blijven en bespaart u dus energie.

Ook moet u de koellijn die in de horeca koeling is gezet niet overtreden. Deze lijn staat er natuurlijk niet voor niets. De producenten van de koeling hebben namelijk de optimale koeling berekend door bepaalde luchtstromen tot stand te brengen. Als u deze luchtstromen onderbreekt dan gaat de efficiëntie van de horeca koeling enorm achteruit. Als u energie wil besparen moet u dit niet uw koeling zo vol doen dat de lucht er niet meer goed doorheen kan stromen.

Daarnaast moet u regelmatig uw horeca koeling ontdooien. Als het ijs dat zich opstapelt in de koeling is niet goed. Als er ijs in de koeling zit leidt dit namelijk tot extra verbruik. Ook moet u de lamellen van de condensator regelmatig schoonmaken om de optimale efficiëntie van de koeling te garanderen. Het kan tot wel 15 procent in het energie verbruik schelen als u dit regelmatig doet. Hier komt bij dat het verwijderen van ijs weer meer ruimte creëert in uw vriezer en dan kan u er dus weer meer in doen. Het is dus een win in situatie.

Als laatste is het belangrijk dat u op het energielabel let bij het kopen van een horeca koeling. Sinds enkele jaren heeft elke koeling, net als de wasmachines, een label van duurzaamheid. Het kan honderden euro’s schelen als u een goede koeling koopt. Vooral voor grote bedrijven lopen de kosten snel op. Met een goede moderne koeling kunt u al gauw 40 procent in de energiekosten besparen ten opzichte van een oude horeca koeling. Als u naar de webshop van horecaworld gaat let dan goed op de labels die erbij staan. De prijs van de koeling is dus niet het enige wat van belang is. Als je namelijk een goedkope koeling koopt die vele malen meer verbruikt dan een duurdere kan het zijn dat dit na enkele maanden al is terug verdiend. Op de langere termijn kan het dus vooral voor een horeca koeling erg voordelig zijn om te investeren in een meer duurzame variant. Laat u informeren en adviseren bij horecaworld als u er niet zeker van bent. Maar kies niet gewoon voor de makkelijke en goedkope optie.

Meer over horecaworld

Maar waarom moet u nou naar horecaworld gaan als u een horeca koeling wil aanschaffen? Heel kort en pakkend zijn dit de redenen:

  • Grootste assortiment
  • Elke dag en hele dag door leveringen
  • De beste prijzen
  • Altijd advies op maat.

In de praktijk komt dit erop neer dat horecaworld zich aanpast aan de manier van werken die ze in de horeca aanhouden. U kunt er dag en nacht terecht en ze passen zich in hun advies aan uw bedrijf aan. Als u meer informatie wil kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen op de website, ze nemen dan contact met u op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn