Op zoek naar een goede huwelijksfotograaf in Antwerpen

Afgelopen jaar was het ineens zo ver: onze trouwdag stond voor de deur. Voor mij was dit eigenlijk heel erg onverwacht want vroeger dacht ik nooit dat ik zou gaan trouwen. En toen was ik ineens op zoek naar een huwelijksfotograaf in Antwerpen. Het leven kan soms onverwachte wendingen nemen, maar dit was wel een hele leuke onverwachte wending! Het zoeken naar een goede huwelijksfotograaf in Antwerpen heeft echter nog wel wat stress opgeleverd, vandaar dat ik nu deze tekst schrijf met wat tips voor hoe je het beste voor een huwelijksfotograaf in Antwerpen kunt kiezen. De keuze maken voor een bepaalde huwelijksfotograaf in Antwerpen is namelijk zeer afhankelijk van je eigen wensen. Hier zal ik later nog uitgebreid op terugkomen. Ik was dus toen ik klein was nooit van plan om te trouwen en dit bleef heel lang zo totdat ik mijn vriend die nu mijn man is tegenkwam. Het hele gebeuren omtrent het huwelijk was mede daarom voor mij extra overweldigend. Het is natuurlijk geweldig dat je iemand leert kennen met wie je zo graag de rest van je leven wilt delen dat je ermee wilt trouwen. Daarom was ik hier ook ontzettend enthousiast over maar tegelijkertijd werd ik er een beetje bang van. Wel wist ik dat dit feest op een goede manier vastgelegd moest worden. Daarvoor hadden we een huwelijksfotograaf in Antwerpen nodig, want dit was de stad waar het feest zou gaan plaatsvinden. Het ging een groots en bijzonder feest worden en dit moest dus absoluut door een huwelijksfotograaf in Antwerpen vastgelegd worden. Trouwen deden we immers niet omdat het moest, het was volledig omdat we het zelf wilden. Hoewel we niet immens groot hadden uitgepakt qua feestelijkheden hadden we de nadruk gelegd op enkele bijzondere details die onze bruiloft een extra bijzonder tintje zouden geven. Als je er net zulke bijzondere punten uitpakt kan je aan de hand hier van de dag op een mooie manier herinneren. Hier hadden we echter wel een huwelijksfotograaf in Antwerpen. Een huwelijksfotograaf in Antwerpen legt namelijk al die belangrijke dingen vast die, als je de foto’s terugkijkt, alle warme gevoelens van die mooie dag weer oproepen. Het was dus vanaf het eerste moment al duidelijk dat we echt een goede huwelijksfotograaf in Antwerpen wilden hebben die onze dag op de perfecte manier voor ons zou vastleggen. We zijn allebei niet erg materieel ingesteld, maar toch vond ik het geweldig om een keer een prachtige bruidsjurk uit te kiezen. Ook deze trek je natuurlijk maar een keer in je leven aan en het is het dus wel waard om de jurk door een goede huwelijksfotograaf in Antwerpen vast te laten leggen zodat je er nog lang plezier van kunt hebben, ook nadat de bruiloft is afgelopen.

Hoe wij de juiste huwelijksfotograaf in Antwerpen vonden

Vrijwel direct na onze verloving zijn we dus op zoek gegaan naar een huwelijksfotograaf in Antwerpen. Dit was even lastig, maar gelukkig hebben we uiteindelijk onze perfecte match kunnen vinden. Waar ik achter kwam tijdens mijn zoektocht naar een huwelijksfotograaf in Antwerpen is dat het vooral heel erg belangrijk is dat je voor iemand kiest die past bij je persoonlijke stijl, maar daarbij is het ook van groot belang dat je voor een huwelijksfotograaf in Antwerpen kiest die goed naar je persoonlijke wensen luistert. Een fotograaf die goed luistert en geïnteresseerd is in jouw persoonlijke verhaal zal veel beter in staat zijn om mooie foto’s van jou te maken dan iemand die alleen maar zijn eigen gang gaat. Natuurlijk kunnen dit alsnog hele goede foto’s worden die technisch zeer hoogstaand zijn, maar de kans is groot dat je uiteindelijk toch vindt dat de foto’s niet goed genoeg bij je passen. En dit is natuurlijk zonde als je een huwelijksfotograaf in Antwerpen inhuurt. Niet alleen is het prijskaartje niet al te klein, maar ook krijg je geen herkansing om deze dag vast te leggen. Dit was een belangrijke reden waarom wij veel tijd hebben gestopt in het vinden van een huwelijksfotograaf in Antwerpen die goed bij ons paste.

Ga voor een fotograaf die de hele dag met je meeloopt naar Jullie Huwelijksfotograaf

Wij wilden voor onze bruiloft heel graag een huwelijksfotograaf in Antwerpen die de hele dag met ons zou meelopen. Deze vonden wij bij Jullie Huwelijksfotograaf. Ten eerste sprak de stijl van deze fotografen ons erg aan. Bij elke huwelijksfotograaf in Antwerpen hebben we in eerste instantie het portfolio goed doorgenomen om te kijken of deze huwelijksfotograaf in Antwerpen bij ons zo passen. Toen we de foto’s zagen van Jullie Huwelijksfotograaf voelden we eigenlijk gelijk al een klik. We waren vanaf dat moment meteen serieus geïnteresseerd. Vervolgens keken we naar de opties in de pakketten die ze aanboden en deze waren zeker niet mis:

  • 50 afgedrukte foto’s van een mooi groot formaat
  • Al het materiaal op een USB stick
  • Twee fotografen die de hele dag met je meelopen
  • Het album voor op je GSM of tablet zodat je het altijd bij je hebt en kunt laten zien aan vrienden en familie
  • Vervoerskosten die zijn inbegrepen bij de luxere pakketten
  • Een verlovingsshoot waar kennis wordt gemaakt met de fotografen

Alle extra’s die door Jullie Huwelijksfotograaf werden aangeboden klonken ons als muziek in de oren en we hebben toen al snel voor deze fotografen gekozen. We hebben hier zeker geen spijt van gehad en kijken vaak de foto’s terug!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn