Wilt u aan uw facturatie werken?

Aan het eind van de maand moet ik altijd al mijn klanten facturen sturen, maar ik ben hier nog nooit goed in geworden. Ik merk dat ik iedere keer fouten maak en daar beginnen mijn klanten behoorlijk van te balen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik de facturatie beter op orde kon krijgen. Ik had namelijk het idee dat wanneer ik niet aan de facturatie zou gaan werken, mij dat klanten zou gaan kosten en dat is natuurlijk iets wat je te allen tijde wilt voorkomen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om goede programma’s te vinden waardoor ik de facturatie eenvoudiger kon laten verlopen. Ik had namelijk van meerdere mensen in mijn omgeving gehoord dat wanneer je op zoek gaat naar mogelijkheden voor goede facturatie, je heel veel opties hebt. Het was daarom ook onnodig dat ik al mijn facturen nog altijd met de hand maakte en ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een aanbieder te vinden die mij kon helpen met het op orde brengen van mijn facturatie. Ik heb toen gezien dat heel veel mensen heel lovend waren over de diensten en producten van teamleader.be. Deze site had ik nog nooit gezien, maar ik wilde graag een keer bekijken wat ik hier aan mogelijkheden kon vinden. Als ik hier namelijk iets kon vinden waarmee ik mijn facturatie kon verbeteren, dan zou dat heel erg prettig zijn. Ik ben daarom gaan kijken wat ik allemaal informatie op deze site kon vinden en ik heb toen gezien dat ik hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden kreeg. Deze mensen hebben namelijk heel goede programma’s gemaakt waarmee je heel goed en heel nauwkeurig facturen kunt sturen. Genoeg reden dus om eens te kijken of dit alles ook betaalbaar was voor mij. Ik had namelijk het idee dat ik hier misschien wel heel veel geld moest betalen omdat dit een heel professioneel bedrijf is. Dat laatste zou voor mij heel fijn zijn, maar ik had maar een beperkt budget, dus ik moest nog even afwachten of ik de producten van deze site kon betalen. 

Ik heb mijn facturatie nu altijd op orde

Ik heb gekeken wat de facturatiesoftware van dit bedrijf kost, en ik heb toen gezien dat ik daar helemaal niet veel geld voor hoefde neer te tellen. Ik ben daarom ook meteen een bestelling gaan plaatsen want ik wilde graag dat mijn facturatie goed verliep. Ik kon mijn klanten namelijk goed gebruiken en dus heb ik hier snel een order geplaatst. Sinds ik met het programma van deze aanbieder werk, merk ik dat ik nooit meer fouten maak in mijn facturatie. 

Wat kan dit bedrijf voor u betekenen? 

Wanneer u uw bedrijf ook graag zou willen optimaliseren, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van teamleader.be te surfen 
  • Te bekijken welke van hun vele handige programma’s u wilt gaan gebruiken 
  • Een gesprek aan te vragen met een van de medewerkers van deze site 

Ik ben blij dat ik hier om hulp ben gaan zoeken, want mijn bedrijf loopt nu weer op rolletjes. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn