Zoekt u een heldere led strip?

In onze winkel is het van groot belang dat de klanten onze producten goed kunnen bekijken. Wij hebben namelijk een pand dat niet heel veel ramen heeft en daardoor moeten wij zorgen dat wij goede verlichting gebruiken. Als mensen namelijk niet goed kunnen zien wat zij bij ons kunnen kopen, is de kans meteen veel kleiner dat zij ook inderdaad iets bij ons gaan kopen. Wij doen er daarom altijd alles aan om te zorgen dat de producten die wij aanbieden, goed uitgelicht zijn. Vroeger deden wij dat altijd aan de hand van traditionele gloeilampen, maar sinds een aantal jaar hebben wij de led strip in gebruik genomen. Wij hebben namelijk gekeken of wij ook duurzamere verlichting konden gaan gebruiken omdat wij wilden zien of de vaste lasten misschien wat naar beneden gebracht zouden kunnen worden.  Ik moet u zeggen dat ik eerst dacht dat een led strip niet interessant voor ons zou zijn. Wij hebben namelijk ooit eens een winkel gezien die als een van de eerste overstapte naar led verlichting en ik vond dit licht niet echt mooi. Ik moet er echter bij zeggen dat dit al ruim vijftien jaar geleden is en in die tijd was de led strip eigenlijk nog helemaal niet zo goed ontwikkeld. Ik heb mij daarom ook niet laten leiden door mijn overtuigingen van het verleden, maar ik ben gaan kijken of wij in onze winkel misschien toch ook de overstap konden maken naar led verlichting. Ik heb toen uiteindelijk een heel goede led strip kunnen kopen bij een winkel bij ons in de buurt. Deze led strip hebben wij meteen aangebracht en wij waren onder de indruk van de kwaliteit van het licht dat deze led strip af gaf. Ik ben daarom ook blij dat ik deze stap gemaakt heb. Onlangs heb ik echter gemerkt dat deze led strip slechter werd en uiteindelijk viel hij ook helemaal uit. Toen heb ik gekeken of ik ergens anders weer een nieuwe led strip kon kopen en toen heb ik de site van ledstripkoning.be gevonden. Deze site was alles waar ik naar op zoek was. 

Een led strip neemt nauwelijks energie

Ik wilde graag precies weer dezelfde led strip kopen als die ik reeds in mijn winkel had en daarom moest ik goed zoeken. Ik was namelijk op zoek naar hoogwaardige kwaliteit en dat kun je niet overal zomaar vinden. Op de site van ledstripkoning.be kun je echter heel goede deals sluiten en ik ben blij dat ik hier terecht ben gekomen. Ik vond hier de led strip die ik nodig had en momenteel gebruiken wij deze led strip in onze winkel. Wij houden nu dezelfde lage energiekosten en ik ben blij dat wij deze site gevonden hebben. 

Wilt u ook op led verlichting overstappen? 

Als u ook graag duurzamere verlichting in uw woning of winkel wilt, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van ledstripkoning.be surfen 
  • Bekijken wat u hier aan opties kunt vinden 
  • Een bestelling plaatsen als u voor kwaliteit gaat 

Bekijk het aanbod zelf ook nog even op de site van ledstripkoning.be.             

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn