Een Antarctica reis is een onvergetelijke ervaring

De Zuidpool is een bijzondere plek. Het is natuurlijk volkomen wit, het is ontoegankelijk, bar koud maar ook zeer intens. Een Antarctica reis zoals u die bij explore.be kunt laten organiseren gaat u niet in de koude kleren zitten. Wij van Explore weten als geen ander hoe we mensen moeten vermaken. Onze Antarctica reis staat dan ook bij velen op nummer één. Aan boord van het vrachtschip waarmee men rond de archipel vaart is van alle gemakken voorzien. U zult eindelijk pinguïn in het wild tegenkomen en daarnaast ook allerlei andere bijzondere dieren zoals walvissen, dolfijnen en bonte vogels. Trek de stoute schoenen aan, bezoek onze website en regel die Antarctica reis. Het is als een droom die uitkomt. De voorpret kan beginnen na het boeken van uw Antarctica reis en dit gaat een avontuur opleveren waar u jaren op kunt teren. Het kan u als mens zelfs veranderen want u komt erachter hoe nietig we eigenlijk zijn als u die gigantische witte sneeuw- en ijsklomp aantreft. Er zijn geen woorden voor om dit te beschrijven, het is in ieder geval een besliste aanrader die op uw netvlies gebrand zal staan. En u bent bij ons beslist geen dief van de portemonnee want u zult elders niet zo snel een goedkopere Antarctica reis aantreffen die net zo in de puntjes is geregeld als ons voorstel. Er is dan ook niet zo iets als een enkele Antarctica reis. Iedere trip is weer anders. Dat komt natuurlijk door de omstandigheden zoals de grootte van de groep, het weer en de ruwheid van de oceanen. Maar ook wat u aantreft verschilt iedere keer weer.

Wij regelen de perfecte Antarctica reis voor u op maat

Als u een Antarctica reis boekt dan hebt u bij ons de keuze uit drie verschillende schepen waarmee wij rond de Zuidpool varen. In principe begint uw reis in het zuidelijke deel van Zuid-Amerika. Dit is het continent dat het meest dichtbij de witte vlakte ligt. Sterker nog, u bevindt zich in Zuid-Zuid-Amerika al in een sprookjeswereld. De keuzes die u hebt:

  • MS Fram,
  • MS Roald Amundsen,
  • MD Midnatsol.

Op de site vindt u de exacte locaties waar de verschillende schepen langs voeren. De een begint in Chili en maakt een reis langs Vuurland en een ander schip voert u door de Atlantische oceaan langs de Falklandeilanden en de Zuid-Georgië. Dus u kunt zowel via de Grote oceaan als de Atlantische oceaan beginnen aan uw Antarctica reis. Na het afzakken naar het zuiden wordt de tocht naar de Zuidpool gemaakt. En dan kan de vakantie pas echt beginnen. Het is een mooie manier om eens heerlijk tot rust te komen. U wordt vanzelf stil door de aangezichten. Het helpt met ontspannen zoals dat met vakantie natuurlijk de bedoeling is. Wij horen graag van u wat precies uw ideeën over dit soort reizen zijn. Daarmee kunnen we ons programma in de toekomst blijven optimaliseren.

Meer weten over de mogelijkheden? Klim dan in de pen

Of bel ons gerust even op. U bent tevens van harte welkom bij ons op kantoor. Maakt u van te voren nog wel even een afspraak? We informeren u namelijk graag over alle mogelijkheden die er zijn tijdens een potentiële Antarctica reis. Welke data, wat is de prijs en welke activiteiten moeten beslist in het programma opgenomen worden? Wij horen het graag zo snel mogelijk van u zodat wij een Antarctica reis op touw kunnen zetten waar u beslist geen spijt van zult krijgen. Hoeveel mensen kunnen er uiteindelijk nu zeggen dat ze hier zijn geweest?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn