Gezond afvallen met een proteine dieet

predivita - proteine dieetVeel vrouwen en mannen doen vaak hun uiterste best om er wat kilo’s af te krijgen. Er zijn zoveel verschillende diëten dat het helemaal niet zo makkelijk is om een goed dieet te vinden dat helemaal bij u past. Het proteine dieet van Predivita is echter goed voor iedereen. Het is opgebouwd vanuit verschillende duidelijke basisprincipes. Dit proteine dieet is geheel op basis van allerlei natuurlijke proteïnen. Dit betekent dat het dieet is samengesteld op basis van onder andere soja en/of zuivel. Ook heeft dit proteine dieet een wetenschappelijke achtergrond en het wordt dus erkend. Met een proteine dieet van Predivita zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk vetten en koolhydraten eet. Uiteraard is het voor elk mens wel heel belangrijk dat deze voedingsstoffen ook binnenkomen. Daardoor is dit dieet volledig aangepast op een vermindering van koolhydraten en vetten, maar wordt er toch gezorgd dat u deze bouwstoffen eet. U eet het dan in de vorm van proteïne, zodat uw lichaam niet ineens een aantal belangrijke stoffen mist. Hierdoor zou u namelijk helemaal niet afvallen. U moet altijd een dieet kiezen dat bij u past, maar dat ook vooral goed is voor uw lichaam. Te snel afvallen is nooit goed. U moet er voor waken dat u geleidelijk of in verschillende fases afvalt. Het doen van het proteine dieet heeft vele voordelen:

  • Op een goede manier gewicht kwijtraken
  • Wetenschappelijk bewezen
  • proteine als basis in plaats van koolhydraten en vetten

Door dit dieet te volgen eet u gezond en valt u tegelijkertijd enkele kilo’s af. Omdat dit proteine dieet zeker niet schadelijk is voor uw lichaam kunt u het ook gemakkelijk lange tijd volhouden. Veel mensen die afvallen hebben een bepaald doel voor ogen. Heeft u binnenkort bijvoorbeeld een belangrijke gebeurtenis, zoals een bruiloft? Dan wilt u er natuurlijk op uw allerbest uitzien. Dit lukt meestal wel wanneer u zich goed voelt en net wat kilo’s kwijt bent. Het is echter heel lastig om daarna ook goed op gewicht te blijven. Hoe zorgt u ervoor dat u niet terug valt naar uw oude gewicht?

Blijf op gewicht met het proteine dieet

Wanneer u het proteine dieet volgt hoeft u zich geen zorgen te maken dat het gewicht dat u zojuist bent kwijtgeraakt er ook snel weer aankomt. Dit dieet is namelijk gebaseerd op langdurig gezond eten en u voorkomt hiermee dat u terugvalt in een verkeerd voedingspatroon. Het proteine dieet wordt niet alleen gedaan om het ultieme streefgewicht te bereiken, maar ook om daarna op gewicht te blijven. Om deze stabiliteit in uw voeding te handhaven is het van belang dat u uw leefpatroon verandert. Dat zal nooit in één keer lukken, het is daarom verstandig dat u dit in kleien stappen aanpakt. Alleen dan bent u verzekerd van langdurig succes en kunt u ook de jaren erna mooi op gewicht blijven. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer u na enkele maanden al niet meer in uw nieuwe garderobe past. Helaas is het niet zo dat uw vetcellen verdwijnen wanneer u aan het afvallen bent. Ze worden als het ware geleegd. Dit betekent dat ze zullen blijven en dat u altijd makkelijk weer aan kunt komen. U moet dus veel meer letten op uw eten dan mensen die het afvalproces nooit zelf hebben meegemaakt. Zorg voor slim afvallen met het proteine dieet en u zult er nog velen jaren later plezier van hebben. Voor het proteine dieet van Predivita zijn verschillende producten ontwikkeld die u zonder zorgen kunt eten. Hiervan zijn de hoeveelheden nauwkeurig afgewogen en u weet dus zeker dat u nooit teveel binnen krijgt. U volgt altijd het 4-fase programma. Hierin wordt u niet alleen geholpen tijdens het afvallen zelf, maar wordt er gewerkt aan de hele nieuwe levensstijl. U boekt natuurlijk pas succes wanneer het gewicht er ook helemaal af is. Dan kunt u met trots laten weten dat het u gelukt is om het gewicht kwijt te raken. Het jojo effect kent iedereen wel. Dit ontstaat wanneer u eerst afvalt, daarna weer aankomt en dan weer besluit te gaan afvallen. Dit is heel slecht voor uw lichaam en daarom is het verstandig om altijd te zorgen voor een gewicht waar u zich goed bij voelt, maar dat u vooral ook op de lange termijn vol kunt houden. Jojo eters komen vaak ook steeds meer aan, omdat ze pas te laat in de gaten hebben dat het gewicht weer terug is gekomen. Vaak is dit psychologisch ook best zwaar en al deze vervelende dingen wilt u natuurlijk het liefst vermijden. Ga daarom snel het proteine dieet doen en zorg ervoor dat het gewicht eraf blijft.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Wanneer u ook benieuwd bent geworden naar de verschillende mogelijkheden kunt u natuurlijk contact opnemen om te weten te komen hoe u het dieet ook kunt gaan volgen. Bel of mail gerust en laat weten wat uw wensen zijn op het gebied van afvallen. U wordt dan snel te woord gestaan en kan meteen dezelfde week al goed aan de slag. U kunt dan waarschijnlijk heerlijk op vakantie naar dat mooie eiland of een warm land aan de Middellandse zee en voor het eerst prachtig in bikini. Dat wilt u toch zeker ook? Ook voor uw lichaam is het veel en veel beter. Begin dus zo snel mogelijk met afvallen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn