Lapland reizen; ervaar het leven ten volle

xplorethenorth - Lapland reizenHebt u nog geen reis geboekt voor uw zomervakantie? Kijkt u dan eens op xplorethenorth.be. Het is weliswaar een Belgische website maar ook voor Nederlanders kunnen we een prachtige reis regelen. Hebt u altijd al eens naar Lapland willen reizen? Dan kunt u nu naar Lapland reizen want met het grootste gemak stellen we een reis voor u samen die voor u is weggelegd. We luisteren nar uw specifieke wensen. Het kan er behoorlijk stevig aan toe gaan in het hoge noorden. We raden deze Lapland reizen af voor mensen die niet een erg goede conditie hebben. Natuurlijk kunnen we ook voor mensen die wat slecht ter been zijn en graag het Noorderlicht willen zien een reis regelen met de trein en de bus. Maar in principe focussen we ons bij deze Lapland reizen voornamelijk op mensen die een wat actievere vakantie willen hebben of voor mensen die wel van een winters klimaat houden. Want onderschat u het niet: ook in de zomer kan het in Lapland nog akelig koud zijn. Het komt niet vaak voor dat er temperaturen boven de 15 graden worden gehaald in het “warmste” seizoen van het jaar. Dat wil nogal wat zeggen. Toch zijn er diverse aangename accommodaties te vinden. In de zomer en in de winter is het naar Lapland reizen mogelijk via ons reisbureau. Er gaat een prachtige witte wereld voor u open. Mensen kunnen naar Lapland reizen voor de wintersport. Maar het is niet echt mogelijk om te skiën en te snowboarden omdat er weinig bergachtig terrein is. Wel is het bijvoorbeeld geweldig om er te langlaufen en er zijn diverse schietterreinen zodat u de biatlon te ski kunt doen. Hebt u altijd al met echte husky’s voor een slee willen reizen? Dan boekt u deze Lapland reizen bij ons!

In de vakantie door Lapland reizen? Boek bij ons!

Niet alleen kunt u naar Lapland reizen nadat u bij ons op de website hebt gekeken. We hebben diverse geweldige reizen naar zowel IJsland, Noorwegen als ook naar Lapland. Deze reizen zijn geheel verzorgd dus u hoeft enkel uw spullen in te pakken en op het vliegtuig te stappen. We zorgen wel voor de rest. U hebt overigens de keuze uit verzorgde groepsreizen als ook individuele reizen. Dat wil niet per definitie zeggen dat u alleen reist maar dat u bijvoorbeeld alleen met uw partner of gezin dan wel groepje vrienden rond wilt trekken door bijvoorbeeld Lapland. Reizen naar deze streek vergt wel enige voorbereiding in de zin dat uw conditie een beetje op peil moet zijn. Ook is het verstandig om sportkleding en warme winterkleding in te pakken. Vergeet uw zwembroek trouwens niet. Misschien durft u het wel aan om in een ijsmeer te springen. Dat is heerlijk na een tijdje in de sauna te hebben gezeten. Allemaal opties die u hebt tijdens uw Lapland reizen. Niets is verplicht, alles mag. Als u liever twee weken in een bungalow zit tijdens deze Lapland reizen, dan is dat ook allemaal mogelijk. Maar nu u hier toch bent is het vele malen leuker om rond te reizen dan op een plek te blijven. Dan kunnen die kale vlaktes na een aantal dagen flink gaan vervelen. Het is veel leuker om u zich er in te begeven:

  • om sneeuwheuvels te beklimmen,
  • te langlaufen,
  • te sleeën met of zonder honden. Wellicht prefereert u de stoere sneeuwscooter
  • of om het Noorderlicht te zien. Een prachtig visueel spektakel in het uiterste noorden van Noorwegen.

U leest het, er is voor ieder wat wils te doen tijdens de Lapland reizen. Bent u een slechte slaper? Neemt u dan oogbescherming mee. De zon gaat namelijk grote delen van het jaar niet of nauwelijks onder. Om dan toch uw nachtrust te kunnen pakken is het verstandig om oogkleppen mee te nemen. Oefent u daar thuis vast mee zodat u niet tijdens deze Lapland reizen moet wennen aan het vele daglicht!

Dit gedeelte van Scandinavië zal u niet snel meer vergeten

Tijdens uw Lapland reizen zult u door diverse landen reizen. Lapland is namelijk niet een land zoals u ongetwijfeld weet, maar een regio in het noorden van Scandinavië. U zult voornamelijk door Noorwegen reizen maar we slaan Zweden zeker niet over. Een eventuele uitstap naar Finland ligt in het verschiet als u het noorden van dit land wilt verkennen. En zoals we al eerder aangaven kunt u er ook voor kiezen om via onze website naar IJsland op vakantie te gaan. Zo verzorgen we alleen al voor dit land 10 verschillende expedities. Toch liever naar Lapland reizen? Dan hebt u de keuze uit 42 expedities! De een is meer geschikt voor ouderen, de ander voor jonge mensen die graag vele activiteiten doen en weer een ander is perfect voor een jong gezin. Zo is er voor ieder wat wils. Kijkt u vandaag nog rond op te site en vraagt u vervolgens naar de voorwaarden! Uiteraard kunt u bij vragen direct met ons in contact komen. Onze klantenservice staat voor u klaar dus schroom niet langer maar klim in de pen. U kunt ons een e-mail sturen of ons tijdens kantooruren even opbellen. Wilt u kerst op een bijzondere manier beleven? Kiest u dan voor Lapland om daar in een houten chalet de kerstdagen door te brengen. Uiteraard is er een televisieverbinding, een grote keuken, een open haard en zetten we er vast een kerstboom voor u neer. Alvast een goede reis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn