Helderheid in uw problemen met familieopstellingen

familie opstellingen, organisatie opstellingen, EMDR, systemisch werk

We hebben allemaal wel eens problemen waarvan we eigenlijk niet weten waar ze vandaan komen. Van problemen op het werk tot ernstiger problemen zoals verslavingen. Vaak hebben onze dieper gelegen problemen een oorzaak binnen onze familie. Dit kan zelfs generaties terug gaan. Wilt u erachter komen of uw problemen inderdaad voor een deel veroorzaakt worden door familie patronen? Dan kunt u kiezen voor het volgen van een cursus of workshop familieopstellingen. Hierin wordt een stuk duidelijker hoe uw familie in elkaar zit en hoe dit in verband staat tot de problemen die u heeft, en hoe deze opgelost kunnen worden.

  • Groep
  • Individueel

Wilt u graag aan de slag gaan met familieopstellingen? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Delphia. Dit bedrijf is gevestigd in Axel, een plaats dichtbij de Belgische grens. Hier hebben zij inmiddels een jarenlange ervaring met familieopstellingen en het geven van cursussen of workshops. U kunt hierbij kiezen uit het volgen van een cursus of workshop in een groep of juist individueel. De problemen die u aan de hand van de familieopstellingen wilt proberen op te lossen, zult u misschien niet met een groep (vreemde) mensen willen delen. In zo’n geval kan het dus verstandig zijn om voor een individuele sessie te gaan. Een groepssessie kan echter ook zo zijn voordelen hebben.

Familieopstellingen in een groep

Wanneer u naar een cursus of workshop familieopstellingen komt en u volgt deze in een groep, dan kunt u zich in eerste instantie aanbieden als representant. Dit betekent dat iemand anders aan zijn familieopstellingen gaat werken en dat u als representant van een familielid in de opstelling komt te staan. Aan de hand van de manier waarop jij bepaalde familieleden hebt opgesteld kan de therapeut van Delphia direct zien hoe de banden tussen de familieleden zich tot elkaar verhouden en ook wat het verband is met uw probleem. Als u een dieper liggend probleem hebt waar u al jaren last van heeft en niets lijkt te werken om het op te lossen, dan kunnen we u zeker een cursus of workshop familieopstellingen bij Delphia aanraden. Dit kan ook heel erg goed gecombineerd worden met emdr therapie. Als u hier graag meer over wilt weten, dan is het aan te raden om contact op te nemen met de medewerkers van Delphia. Zij kunnen u uiteraard tot in detail vertellen hoe de cursus of workshop is opgebouwd en wat u hier allemaal uit kunt halen.

Het vinden van een passende oplossing voor uw probleem

Problemen zoals verslavingen of bijvoorbeeld mentale ziekte zijn natuurlijk niet zomaar opgelost. Daarvoor heeft u vaak meer nodig dan een cursus of workshop familieopstellingen. Waarom het toch een heel erg verstandig idee is om u hiervoor op te geven, is omdat het u een hoop duidelijkheid zal geven over hoe het probleem in elkaar steekt. Vaak weten mensen wel dat ze een bepaald probleem hebben, maar niet hoe dit veroorzaakt wordt. Bent u bijvoorbeeld verslaafd aan alcohol, dan kunt u zich misschien wel herinneren hoe dit proces gegaan is, maar u weet niet waarom dit zo gelopen is. Waarom kan de een dagelijks alcohol drinken zonder er ooit verslaafd aan te raken, terwijl een ander hier wel veel gevoeliger voor is. Hier kunnen familieopstellingen u dus veel meer inzicht ingeven. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer mensen zijn die hiervoor kiezen. Of u nu problemen heeft op uw werk of juist in een heel ander soort situatie zit, iedereen is welkom bij Delphia. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn