Posters

Laat jouw posters maken bij Printdeal.be. De specialist op het gebied van drukwerk, waar je alle vrijheid krijgt jouw eigen posterontwerp af te drukken of zelfs te ontwerpen. Met behulp van de toelichting en eenvoudige stappen op Printdeal.be kan jij zelf jouw printopdracht doorgeven. Heb jij een mooi posterontwerp gereed? Lever deze dan in op Printdeal.be. Geef de eigenschappen door voor jouw poster en binnen een dag heb jij je eigen ontwerp in handen. Na het versturen van jouw opdracht, kan de bestelling de volgende dag al bij je geleverd worden. Loop voor posters maken wel oplettend de stappen door die  op Printdeal.be staan aangegeven. Bedenk wel als eerste waar jouw ontwerp komt te hangen. Hier heb je waarschijnlijk al bij nagedacht terwijl je de poster samenstelde. Dit is net zo belangrijk voor het doorgeven van jouw bestelling. Het type papier, de kleuren en de afwerking bepalen de zichtbaarheid van de poster. Dat moet jouw poster zijn: zichtbaar. Opvallend zichtbaar zelfs. Maak daarom gebruik van de expertise van Printdeal.be om jouw drukwerk te verzorgen. Maar als eerste geef jij de eisen en kenmerken door voor de posters maken. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ze op om hun advies te vragen.

Posters maken met de gepaste kenmerken

Jouw poster gaat zijn werk doen, als deze is afgedrukt met de juiste kenmerken. Belangrijk is dat na het posters maken de afbeelding en de tekst goed uitkomen, zodat de boodschap overgebracht wordt. Als jouw poster wordt opgehangen in een hal op een prikbord met andere posters, bedenk dan een manier om jouw poster op te laten vallen. Je kan kiezen voor een groot formaat. Abri is het grootste formaat van 1185 mm bij 1750 mm. Maar als jouw ontwerp hier niet geschikt voor is dan heb je ook de keuze uit de kleinere varianten as de A1, A2, A3, A4, B0, B1 en B2. De exacte afmetingen staan allemaal vermeld op Printdeal.be. Houd bij het kiezen van de materiaalsoort bij de posters maken rekening met de ondergrond waar jouw poster opgehangen wordt. Zo wordt het houtvrije mat mc papier en de Blueback veelal gebruikt als de poster ergens op wordt gehangen, waarbij het licht op de achterkant schijnt. Kies het houtvrije gesatineerde mc papier met glans als je de poster binnen hangt. Door de glans blijft de poster opvallen in de ruimte. Zeker als je de full color optie kiest met de glanzende of glossy afwerking. Ieder formaat is in de beste kwaliteit samen te stellen. Waar jouw ontwerp ook komt te hangen. Of het is bedoeld als een stoepbordposter of een lichtbalkposter, of een poster op een zuil. Bij Printdeal.be kan je voor alle gelegenheden en omstandigheden posters maken.

Voor het behoud van de kleuren

Printdeal.be zorgt ervoor dat alle kleuren in alle omstandigheden optimaal uitkomen na het posters maken. Dankzij de tegendruk behouden de kleuren de warmte die bij het ontwerpen bedoeld is. Kies voor de full color/ CM tegendruk of de full color / CMY tegendruk als jouw poster op een raam en lichtbakken wordt gehangen. Alleen met tegendruk blijven de kleuren op de juiste wijze uitkomen. Met de papiersoort blueback kan de achterkant van de poster niet doorschijnen, dankzij de blauwe achterkant. Er is veel om bij na te denken bij het posters maken. Lees daarom goed op Printdeal.be waar de opties op van toepassing zijn. Alles wordt op begrijpelijke wijze toegelicht voor het posters maken, zodat meteen duidelijk is of de betreffende keuze past bij jouw posterontwerp. Printdeal.be is helemaal ingericht om posters maken zelfstandig uit te voeren, om uiteindelijk een professioneel resultaat af te leveren

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn