Zelf muizen bestrijden

Ik ben zelf niet zo snel bang voor ongedierte, insecten vind ik bijvoorbeeld geen probleem, maar voor muizen en ratten ben ik doodsbang. Op de een of andere manier vind ik het idee van knaagdieren in mijn huis verschrikkelijk. Muizen en ratten overleven door voedselresten en eten in de voorraadkast op te eten en dat is voor mij geen fijn idee. Als je het namelijk niet door hebt, dan kunnen muizen wekenlang eten van wat er in je voorraadkast ligt, zonder dat je het door hebt. Bovendien poepen en plassen deze dieren in je kastjes en kunnen ze ook nog ziektes overbrengen. Ik was dan ook in grote schok toen ik laatste muizenkeutels in een van mijn kastjes zag. Ik wist meteen, ik ga deze muizen bestrijden! Ik ging naar de plaatselijke bouwmarkt en kocht daar een aantal muizenvallen. Ik wist niet zo veel van muizen bestrijden, maar ik had het idee dat het met muizenvallen zou moeten lukken. Ik plaatste diverse muizenvallen op verschillende plekken in mijn appartement en begon met een grote schoonmaak. Aangezien ik de muizenkeutels in een van mijn keukenkastjes had gevonden, begon ik alle kastjes goed te controleren en schoon te maken. Helaas vond ik meer keutels, maar achteraf zag mijn keuken er weer schitterend uit. De volgende dag controleerde ik mijn muizenvallen, maar ik kon niets vinden, misschien was het dan toch niet zo erg. Pas drie dagen later vond ik de eerste muis. Aangezien het een tijdje duurde voordat ik de eerste muis vond en het er maar eentje was, had ik het idee dat het wel mee viel. Echter bleef ik de volgende weken zo af en toe een muis vinden. Blijkbaar werkte mijn plan voor muizen bestrijden niet zo goed. Ik was ondertussen een beetje radeloos, want ik wilde snel van de muizen af, maar het lukte niet. Ik besloot om iemand te bellen die kon helpen met de muizen te bestrijden.

Beestjeskwijt.be hielp mij om de muizen te bestrijden

In mijn zoektocht naar een bedrijf dat mij kon helpen met muizen bestrijden, kwam ik al snel uit bij beestjeskwijt.be. Ik kwam hun website tegen toen ik online zocht naar een bedrijf dat mij kon helpen. Ik belde het nummer op dat ik op hun website vond en maakte een afspraak voor later die week. Twee dagen later stond er iemand voor mijn deur van beestjeskwijt, deze vriendelijke man ging mij helpen om de muizen te bestrijden. Ik vertelde hem waar ik de keutels had gevonden en waar ik de vallen had liggen. Hij controleerde mijn vallen en keek rond in mijn appartement. Al snel had hij een idee van hoe groot mijn probleem was en wat hij moest doen. Hij plaatste diverse vallen op andere plekken en gaf mij een aantal tips. Met deze tips kan ik voorkomen dat ik de volgende keren weer last van muizen krijg. Ik sprak met deze man af, dat ik ruim een week moest wachten om de situatie dan weer in te schatten. Als ik dan nog last van muizen had, dan kon ik weer contact met hem opnemen. Wanneer ik weer zou bellen, dan zou hij nogmaals langskomen om de muizen te bestrijden.

De medewerker van beestjeskwijt.be had mij erg goed geholpen

  • Het was een professional, die precies wist wat hij moest doen
  • Hij was erg vriendelijk en behulpzaam
  • Gaf mij tips om de plaag in de toekomst te voorkomen
  • Ik kon contact met hem opnemen en dan zou hij weer langskomen

Gelukkig was mijn probleem verholpen en was het voor mij niet meer nodig om contact met beestjeskwijt.be op te nemen. Ik zal de tips toepassen en hopelijk heb ik in de toekomst geen last meer van muizen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn