Massage in Leiden bij Kroon Massage

Woon je in Leiden of in de omgeving van Leiden en zou je graag een massage willen genieten. Dan ben je bij Marga Kroon op het juiste adres. Marga combineert verschillende massagevormen in haar therapie en zorgt ervoor dat je heerlijk kan ontspannen gedurende een heerlijk uur van weldaad voor het lichaam. We leven in drukke tijden waar over het algemeen heel erg veel op ons afkomt. De hoeveelheid aan prikkers waaraan we worden blootgesteld is imens, en niet iedereen kan daar even goed tegen. De spanning die je van dag tot dag ervaart, kan zich gemakkelijk in het lichaam vastzetten en op den duur kan die spanning zich omzetten tot pijn. Heb je wel eens last van je rug of ergens anders in het lichaam? Dan is het boeken van een massage in Leiden bij Marga misschien een mooie keuze om eens even helemaal te ontspannen. Een massage in Leiden kun je makkelijk bestellen online. Voor een uur betaal je bedrag van €55. Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere behandelinge tegelijk te kopen en dan ontvang je een korting. Een massage in Leiden kan voor jou een goed idee zijn als je wilt ontspannen en jezelf wilt trakteren op een moment van rust.

Massage in Leiden; waarom?

Een massage in Leiden; waarom precies? Sommige mensen staan niet stil bij hun eigen welzijn. De vraag: ‘Hoe voel ik me vandaag eigenlijk?’ wordt zelden en in sommige gevallen helemaal nooit gesteld. Toch is het belangrijk om bij die vraag wel stil te staan. Als je steeds aan je eigen welzijn en gevoel voorbij gaat, dan raak je van je lichaam verwijderd en dat is helemaal niet goed. Een massage in Leiden kan een belangrijke tool zijn om even stil te staan of te liggen in dit geval, bij je lichaam. Het is een groot cadeau om jezelf te geven. Als je voor je werk veel zit, dan heb je misschien last van je rug en schouders. Hoewel er tegenwoordig wel aandacht wordt besteed aan ergonomisch meubilair op kantoren, is acht uur achter je computer naar je beeldscherm zitten staren toch nooit goed. Een massage in Leiden kan dan ook een mooie afwisseling zijn om je spieren los te maken en de energie van het lichaam weer vrij te laten stromen. Knellingen in het spieeweefsel kunnen voor blokkades zorgen en dat maakt dat je je als mens minder goed en minder vrij voelt. Een massage in Leiden:

  • Kan er voor zorgen dat je lichaam beter leert ontspannen;
  • Verlicht pijnklachten die ontstaan door lang stilzitten en spanning;
  • Is een cadeau aan jezelf dat zorgt voor een betere bewustwording van het lichaam.

Kroon

Bij Kroon Massage kun je online een massage plannen voor jezelf, maar je kunt ook een cadeaubon kopen om iemand anders een massage cadeau te doen. Leuk voor verjaardagen of voor iemand van wie je denkt; die kan wel een fijne massage gebruiken. Je kunt ook altijd even bellen als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Bij Kroon Massage kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een speciale massage als je zwanger bent.Marga Kroon werkt als full time massage therapeut en doet dat met passie en vooral ook met heel erg veel plezier. Zoals gezegd combineert ze verschillende soorten van therapie zoals triggerpointmassage en ook acupressuur waarbij er wordt gekeken bepaalde punten in het lichaam die gestimuleerd kunnen worden voor een beter doorbloeding en doorstroming van de energie. Marga kijkt naar het lichaam als geheel en hanteert zodoende een holistische werkwijze waar je als bezoeker profijt van hebt. Ga voor een massage in Leiden bij Marga Kroon.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn