Zilveren munten kopen voor in je kluis

Zilveren munten kopen voor in je kluisZilveren munten kopen, mijn opa deed dit jaren gelden. Hij had een kluisje thuis en daar stopte hij zijn spaargeld in. Maar hij bewaarde ook geld in zijn sokken en in zijn koffers. Deze bewaarde hij allemaal onder zijn bed. Niemand mocht dan ook in zijn slaapkamer komen. Deze zat altijd op slot. Mijn opa vertrouwde geen enkele bank en koos er daarom voor om geen spaarrekening te gebruiken. Want als je bank ermee stopt dan heb ik geen geld meer vertelde hij me altijd. Ik vond hem vroeger maar overdreven tot ik zijn collectie zilveren munten in handen kreeg. Door de jaren heen had hij een grote verzameling zilveren munten verzameld. Ik kwam erachter dat deze collectie behoorlijk kostbaar was. Opeens bekeek ik mijn opa op een andere manier, hij was eigenlijk een behoorlijke slimme man. Zilveren munten kopen was voor hem heel normaal. De investering die hij toen had gedaan is nu vier keer zo kostbaar. Dat moest ik ook doen met mijn spaargeld.

Zilveren munten kopen van je spaargeld

Als ik mijn geld gebruik om het om mijn spaarrekening te zetten levert het me niets meer op. De rente is veel te laag en daar spaar ik niet voor. Als ik mijn spaargeld gebruik om deze munten te kopen dan levert mij dit in de toekomst veel meer op. Dit is dan ook een slimme investering. Je weet natuurlijk nooit helemaal zeker hoe de prijs van zilver zich gaat ontwikkelen maar zilver en goud blijven altijd populair onder mensen. Het is dan ook een goede keus om je geld te gebruiken voor zilveren munten. Ik ben nu dan ook een collectie aan het verzamelen die net zo waardevol is als die van mijn opa.

Investeren in deze munten

Investeren doe je alleen als iets je op de lange termijn wat gaat opleveren.
Zilveren munten kopen doe ik nu ook omdat ik hoop dat ze over dertig jaar drie keer zo veel waard zijn. Dat zal ervoor zorgen dat ik een mooi bedrag verdien aan de munten. Dit is weer een fijn begin voor mijn pensioen.  Zeker weten doe ik het niet en dat is ook een risico van investeren. Als ik kijk naar hoeveel de munten van mijn opa nu waard zijn dan is het zeker de moeite waard. Waarom wil je zilveren munten kopen:

  • Investeer je spaargeld als je banken niet vertrouwd
  • Investeer met als doel je geld over een lange periode terug te verdienen
  • Investeren werkt alleen op de lange termijn
  • Zilver en goud blijft altijd populair onder mensen
  • De waarde van zilveren munten stijgt over een lange periode
  • Deze munten blijven populair voor nu en de toekomst
  • Zilveren munten kopen is een verstandige investering
  • Ga goed met je spaargeld om door te investeren 

Mijn opa verzamelde zilveren munten. Vroeger vond ik hem maar een bijzondere man. Hij vertrouwde de bank niet en had zijn spaargeld dan ook niet op een spaarrekening staan. Maar hij verstopte dit in een aantal sokken en koffers onder zijn bed. Hij had dan altijd voldoende geld in huis om het nog een tijdje te overleven. Want hij verwachtte dat er nog iets ernstigs kon gebeuren. Vroeger vond ik hem maar bijzonder. Maar als ik zijn collectie waardevolle zilveren munten bekijk dan vind ik hem briljant. Zilveren munten kopen was voor hem heel normaal, de munten die hij heeft verzameld zijn behoorlijk kostbaar. Het was een slimme keuze van hem om zijn geld hierin te investeren. Zilveren munten kopen doe ik nu ook van mijn eigen spaargeld.  Dit doe ik via silver fund. Wil je ook munten kopen, ga dan naar: https://www.silver-fund.be/nl/zilveren-munten-kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn