Peru reizen

Naar en door Peru reizen is voor veel mensen echt een droom! Het is een zeer bijzonder land, zoals alle landen in Zuid-Amerika eigenlijk heel bijzonder zijn. Als je hier naartoe reist, dan kun je er dan ook zeker van zijn dat je een bijzondere reiservaring zult hebben! Wil je dit land echt leren kennen, dan is het aan te raden om niet op maar één plek te blijven, maar om er echt voor te kiezen om een rondreis te maken. Door Peru reizen geeft je namelijk een heel andere blik op het geheel dan wanneer je bijvoorbeeld enkel in de hoofdstad verblijft. Natuurlijk is ook dat laatste een optie, je kunt vanuit de hoofdstad verschillende uitstapjes maken en zo een deel verkennen. Maar om een echt goed beeld van dit deel van Zuid-Amerika te krijgen is het maken van een rondreis echt de beste optie. Je kunt dan van noord tot zuid, van oost tot west alles verkennen en je zult zien dat er grote verschillen zijn tussen de diverse regio’s. Door Peru reizen laat je echt van de ene in de andere verbazing vallen!

Door de verschillende regio’s van Peru reizen

Wat kun je nu allemaal verwachten als je kiest voor door Peru reizen? Natuurlijk zal Machu Piccu bij iedereen op het lijstje staan. Dit wereldberoemde complex is een bezoek meer dan waard, maar let er wel op dat je hiervoor op tijd boekt, er zijn namelijk lange wachtlijsten vanwege het maximum aantal bezoekers dat per dag hier naartoe mag gaan. Maar dit is echt niet het enige wat de moeite van een bezoek waard is. Je kunt ook naar Peru reizen vanwege andere culturele hoogtepunten. Zo kun je een bezoek brengen aan diverse koloniale steden, zoals:

  • Arequipa
  • Lima
  • Cuzco
  • Trujillo

De architectuur zal vele mensen aanspreken en er heerst een gemoedelijke sfeer in de steden. Je kunt er verschillende culturele uitstapjes maken, maar ook kun je er shoppen of gewoon genieten van de mensen. Ook kun je genieten van monumentale plekken als Chan Can, Chavin de Huantar en het graf van de heer van Sipan, die gezien wordt als de Toetanchamon van dit land. Naast prachtige cultuur, heeft dit land ook schitterende natuur te bieden. Denk dan aan het Titicaca meer, maar ook aan de Colca Canyon, het Amazonewoud of de Altiplano-vlaktes. Waar het ene deel nat is en volledig begroeid, bevind je je in een ander deel van het land in een desolaat en kaal gebied. Door Peru reizen betekent dus ook steeds weer andere natuur tegenkomen!

Maak de mooiste reis!

Nu heeft iedereen natuurlijk andere vakantievoorkeuren en dat geldt ook wanneer het aankomt op door Peru reizen. Waar het sommigen vooral om de natuur te doen zal zijn, zullen andere vooral hier naartoe willen vanwege de monumentale en koloniale rijkdom van het gebied. Bij reisbureau Atacama weten ze dit en daarom hebben ze ook een grote variatie in hun reisaanbod. Wil je naar Peru reizen, dan zit je bij hen eigenlijk altijd goed, wat jouw wensen ook zijn! Op atacama.be kun je een overzicht vinden van hun complete aanbod. Doordat zij echt gespecialiseerd zijn in Zuid-Amerika, kunnen zij echt de mooiste rondreizen voor je samenstellen! Zoals gezegd kun je dit op hun website vinden, maar ook kun je naar een van hun informatieavonden gaan of met hen contact opnemen voor meer informatie over hun reisaanbod. Zij kunnen jou dan ook meer vertellen over wat de beste reisperiode is. Wil jij naar en door Peru reizen, dan is het dus een goede keus om te kijken naar het reisaanbod van Atacama!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn